Wie zijn wij

MijnKunstverzekering.nl is onderdeel van Classicus B.V., de specialist in het verzekeren van exclusieve bezittingen. Voor Mijnkunstverzekering.nl werken wij samen met AXA Art. AXA Art maakt deel uit van de gerenomeerde AXA Groep, wereldleider op het gebied van financiële bescherming van goederen en personen. Met meer dan 40 jaar ervaring, een internationaal gespecialiseerd netwerk en een ongeëvenaarde kennis van de kunstwereld wordt AXA Art erkend als één van de leiders in de kunstverzekeringsmarkt.

Onze principes

Een team van 60 kunstafgevaardigden adviseert en begeleidt verzamelaars en al diegenen voor wie kunst een ware passie is. AXA Art is de enige verzekeraar die zich exclusief bezighoudt met de verzekering van kunstcollecties en muziekinstrumenten. Veeleisende verzamelaars, musea met een internationale reputatie, organisatoren van belangrijke tentoonstellingen, antiquairs, kunstgalerijen, verkoopzalen, restaurateurs van kunstvoorwerpen en antiquiteiten vertrouwen allen op AXA Art.

Door het vermijden van dubbele werkzaamheden en, waar mogelijk, het inzetten van nieuwe technologieën kunnen wij u de beste dekking bieden voor de beste prijs. Wij zijn via het internet 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het aanvragen van een offerte, het direct afsluiten van een verzekering, het doorgeven van mutaties of het melden van een schade.

Internet & Veiligheid

Er is veel aandacht besteed aan de beveiliging van de informatie op de site en in de database. Wij werken met de nieuwste beveiligingstechnieken en zorgen ervoor dat uw gegevens goed worden beschermd. Alle gegevens worden in een beveiligde database opgeslagen. De internetverbinding is beveiligd via een zogenaamde SSL-verbinding. Deze beveiliging is op twee manieren zichtbaar. Rechtsonder in de browser zie u een hangslot-symbool en in het webadres ziet u staan httpS. De S staat voor Secured HTTP, hetgeen beveiligde verbinding voorstelt. Overal op de site waar persoonlijke gegevens en contractgegevens getoond of verwerkt worden, wordt van deze techniek gebruik gemaakt.

Door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) wordt toezicht uitgeoefend op de naleving van de Wet financiële dienstverlening (Wfd). In het betreffende register is de vergunning voor Classicus B.V. ingeschreven onder nummer 12005409.